Най-добрите блогове за отказване от тютюнопушене за годината

Пушене

Някога пушенето на цигари се е смятало за бляскав навик, споделян от холивудски актриси и безмилостни гангстери. Но сега знаем повече.

Четиристотин и осемдесет хиляди души умират всяка година в резултат на пушене на цигари.

Според Trusted Source само в Съединените щати всяка година над 40 000 души умират от пасивно пушене. Приблизително 36,5 милиона души в Съединените щати са настоящи пушачи, което излага тях и хората около тях на висок риск от различни заболявания, включително рак, инсулт, сърдечни заболявания и различни хронични разстройства.

Отказването от тютюнопушене може да ви помогне да избегнете всички тези проблеми. В тази ситуация блоговете са ви от полза.

Verywell’s Quit Smoking

Порталът на Verywell’s Quit Smoking съдържа много информация за пушачите, които се опитват да откажат цигарите. Тези статии са добре написани, поучителни и дори забавни. Как спирането на тютюнопушенето може да повлияе на лекарствата ви, показателите за никотинова абстиненция и как да се противопоставите на импулса за пушене са все актуални теми за спирането на тютюнопушенето. Когато ги съберете заедно, всяка от тези книги би била полезна за пушач, който се опитва да откаже цигарите.

категории :

Пушене

Споделете :

Последни публикации